| Карибский салат со свининой | | (Кухня: Американская (США)) На 4 порции: 400 гр. свиной отбивной 4 ст.л. раст. масла соль, черный перец 1 большое манго (Прим. 300 гр.) 2 маленьких красных луковицы 1 авокадо (Прим. 300 гр.) 2 ст.л. лимонного сока 150 гр. шпината 20 гр. миндальных `Листочков` 3 стебля мяты (В горшочках) тертая цедра 1 апельсина 5 ст.л. апельсинового сока 2 ст.л. яблочного или фруктового уксуса 1 ч.л. горчицы средней остроты Приготовление: 1. Мясо вымыть, промокнуть и нарезать полосками. Обжарить на горячем растительном масле (1 ст.л.) в течение 2 минут. Приправить солью и перцем. 2. Манго очистить. Мякоть срезать с косточки и нарезать кубиками. Луковицы очистить и нарезать тонкими кольцами. Авокадо разрезать напополам, удалить косточку и кожицу. Мякоть фрукта нарезать ломтиками и сразу же побрызгать лимонным соком. 3. Шпинат вымыть и перебрать. Миндаль поджарить на сковороде без жира. 4. Мяту вымыть и порубить. Смешать с цедрой и соком апельсина, уксусом, горчицей, солью и перцем. Добавить 3 ст.л. растительного масла. 5. Все осторожно перемешать и разложить на шпинате. Напиток: апельсиновый сок. Дивіться також в розділі Кухні різних народів » | 2. Ha стaндapтный пaкетик желaтинa беpется около 700 гp. сметaны, Желaтин зaмaчивaется нa 40 - 60 мин. В это вpемя В посуду для зaливки зaклaдывaю поpезaнные бaнaн, яблоки, гpуши, куpaгу, киш-миш, мелко поpезaный гp. оpех. Hельзя кислые пpодукты,... | » | 1/2 курицы, 20 г сушеных грибов, 50 г сыра, 1 консервированный огурец, 2 яйца, 1 луковица, 1 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. майонеза, зелень, петрушка, соль | » | 400 г вареного куриного мяса, 150 г яблок, 100 г апельсинов, 100 г персиков, 50 г вишни, 200 г майонеза, 100 г сгущеного молока без сахара, лимонный ско | » | 40 г мяса курицы, 25 г консервированного горошка, 50 г яблок, 20 г апельсина, 1 яйцо, зеленый салат, зелень, 30 г майонеза | | » | Салат грибной с филе цыпленка и сыром | » | Салат "Каприз" | » | Салат из говяжьей печенки с грибами | » | Салат "Венский" | » | Il salmone по-итальянски | » | Бананы с ветчиной | Всі статті розділу Кухні різних народів » Ми - пам’ятаємо - «Книга Пам’яті України» / Бершадь Тартачний Потап Олексійович (1913) 1913 р., українець, робітник. Мобілізований в 1941 р. Рядовий. Помер від ран 31.12.41. Похов. Луганська обл. | З історії Бершаді За роки відбудови народного господарства зросло політичне та економічне значення Бершаді в губернії. 1922 року Бершадь стала центром Ольгопільського повіту. Тепер у місті працювало чотири школи, два лікнепи, клуб, районна бібліотека. Поліпшилося й медичне обслуговування: в лікарні працювали 17 медпрацівників. Трудівники Бершаді в складних міжнародних умовах, коли імперіалістичні уряди всіляко... Читати далі » Головні новини Бершадщини | | Останні новини -
Оголошення 30.08.18Оголошення
07.09.2018 року в приміщені Бершадського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області за адресую Вінницька область м. Бершадь... -
Амброзія полинолиста: небезпечний бур’ян! 17.06.18Цікаво
Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, що схожа на коноплю, за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва – полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 22,5... -
Дякуємо за співпрацю! 16.06.18Нам пишуть
Сьогодні економічно складний час для всієї країни та для кожного господарника і підприємця зокрема, не виняток і ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадсь кий». Але, за свою майже сорокарічну історію, ми... -
Лебедина вірність 16.06.18Нам пишуть
Кожна людина має свій характер, уподобання, пріоритети у виборі прикладу для наслідування. Я давно обрав найближчих і найрідніших для мене людей – моїх батька та матір. Так склалося не тому, що... -
Мій край – моя історія жива 16.06.18Нам пишуть
Даруйте любов! А як її дарувати, якщо не словами в книжках? Дуже просто: презентувати в бібліотеку, де юні читачі із захопленням гортають сторінки творів своїх земляків. Під час проведення... | Користувачі OnLine: |